top of page

Det skjer mye spennende hos TMF i høst! 🍁

Først og fremst gleder vi oss ekstremt til å møte dere igjen etter en varm og herlig sommer☀️Et spennende program er satt utover høsten, og vi kommer til å slippe arrangementer på rekke og rad i tiden som kommer.


Allerede tirsdag 12. september arrangerer vi frokostmøte med Ingvild Reinskou. Hun jobber til daglig som rådgiver i Adresseavisen, og er en råtass på Employer Branding. Dette blir ett foredrag for deg som ønsker innføring eller en oppfriskning i akkurat dette temaet.


Ta med deg en god kollega, nyt en god frokost og en kopp kaffe ☕Frokostmøtet er gratis for alle våre medlemmer!
Ikke nok med det!🔥 Tirsdag 19. september er det klart for høstens mest dagsaktuelle kurs. Tor Martin Norvik som er Kreativ leder i Superponni, og Camilla Hager som er Byråleder for tekstbyrået HvabeHager, skal holde kurs i praktisk bruk av AI. Et skreddersydd kurs for deg som ønsker å effektivisere innholdsproduksjonen din.

I løpet av 180 minutter, vil kursholderne vise deg hvordan du utnytter kraften til to av dagens mest innovative verktøy – ChatGPT og Midjourney. Du vil få servert både praktiske eksempler, teori, strategier og teknikker, basert på egne erfaringer og suksesshistorier. Kurset er todelt, og vil ta for seg én bolk med fokus på tekstproduksjon, og én bolk med fokus på grafisk produksjon.

Etter endt kurs skal du ikke bare til å være inspirert. Men også vite nøyaktig hva og hvordan du kommer i gang med bruken av AI når du setter deg bak jobbpulten igjen. Du vil også få utdelt kursbevis📜🎓

Pssst! Over halvparten av billettene er allerede revet bort, så ikke sitt for lenge på gjerdet!
Comments


bottom of page