top of page

Årets Markedsfører

_BUE0281_web.jpg


Robert Millar  stiftet Trondheim Markedsforening i 1914, da under navnet Romilla, som var Nordens første reklameforening. Millar var en grunnpilar innen reklame- og markedsføringsfaget i Norge, og hans engasjement for faget har satt spor for hvordan vi jobber med faget den dag i dag.

Trondheim Markedsforening har helt siden 1976 delt ut den ærverdige Robert Millar-prisen "Årets Markedsfører" til lokale aktører som har utmerket seg med sin markedsføring.
Premien er heder og ære, samt annonsering til en verdi av 200
.000,- fra Adresseavisen.
Juryen velges fra år til år, og er sammensatt av markedsførere fra ulike deler av bransjen i Trøndelag og med ulik kompeta
nse.


 
318216348_852447349113319_4843006878142879675_n.jpg
Prosessen

 

Når juryen er satt sammen, oppfordrer vi aktører i Trøndelag til å nominere sine caser. I første omgang skriver man en kort beskrivelse av casen man ønsker å nominere.
Juryen tar deretter kontakt med de aktuelle kandidatene som de ønsker å høre mer om. Disse blir da invitert til å presentere sin case for juryen.

Juryen setter av en hel dag for å høre alle presentasjonene, og etter hver presentasjon vil juryen rangere caset etter følgende kriterier: strategi, kreativitet og resultat/effekt.
Det hender seg at enkelte jurymedlemmer er direkte eller indirekte inhabil i bedømmingen av enkelte caser. Jurymedlemmet avstår da fra å bedømme det enkelte caset. "Årets Markedsfører" er en pris som henger høyt, og det er veldig viktig for oss at prosessen er ryddig og at vinneren blir kåret på riktig grunnlag.


Til slutt vil juryen sitte igjen med 3 kandidater som har fått høyest snittscore totalt.
Disse tre blir invitert til å fremføre sin case på den årlige Markedskonferansen
hvor vinneren blir kåret med heder, applaus og konfetti.

 


Lyst til å vinne årets markedsfører 2023? Da er det bare å forberede casen.

Vi varsler alle våre medlemmer når påmeldingen åpner. 
 

bottom of page