top of page
TMF_0138_DSC6005.jpg

Styret

Styret vårt består av flinke og engasjerte folk, som alle har god erfaring med markedsføring fra ulike bedrifter og næringer. Styret velges under en årlig generalforsamling og styremedlemmene blir valgt for en toårsperiode.

IdaTMF.jpg
linkedin_black_logo_icon_147114 (1).png

Ida Charlotte Lund

Daglig leder 

Ida har en bachelorgrad i kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania, samt 7 år med ledererfaring fra Carlings og Volt i Varner-kjeden. 
Hun har god kunnskap innen ledelse, teambuilding og kundebehandling. Hun har ett kreativt, men strukturert sinn som brenner for god kommunikasjon, idéutvikling og målrettet ledelse.

srhrs555-300x292.png
linkedin_black_logo_icon_147114 (1).png

Mats Muri Løberg

Styreleder

Mats jobber i dag som Markedssjef i tekstbyrået HvabeHager. Han har 9 års erfaring fra medie- og reklamebransjen, og blant annet jobbet for HK Link, Adresseavisen, DNB og Proctor & Gamble. Han er sertifisert digital markedsfører med Master fra Dublin. Mats er en blidspent og scenevant kar – med superkrefter innen strategi og annonsering i SoMe.

.png
linkedin_black_logo_icon_147114 (1).png

Roar Knudsen

Nestleder

Roar er partner og rådgiver i HK Link. Roar har 15 års erfaring innen digital markedsføring. Han brenner for hvordan god kommunikasjon, teknologi og målrettet digital markedsføring utnyttes best mulig. Roar jobber til daglig i HK-Alliansen og en god dag består av høyt tempo, kundemøter samt gode samtaler på tvers av fagfelt i alliansen.

.png
linkedin_black_logo_icon_147114 (1).png

Stine Teigen

Styremedlem

Stine jobber som salgs- og markedskoordinator for Trøndelag Reiseliv. Hun har lang erfaring innen reiselivsbransjen og har tidligere jobbet som Sales account manager hos Røros Hotell. Stine er spesielt opptatt av kommunikasjon, merkevarebygging og idéutvikling. Stine har en Bachelor i Medievitenskap fra NTNU, samt Markedsøkonomi fra BI.

BUE0553-295x300.pn
linkedin_black_logo_icon_147114 (1).png

Robert David Olsen

Styremedlem

Robert jobber som markedsansvarlig i IT-selskapet Brilliant, og har en særlig interesse for teknologi, merkevarebygging og markedsaktiviteter som bygger relasjoner og business. Han har en variert bakgrunn innen IT, salg og markedsføring fra store selskaper til små startups. Robert har fagbrev innen informasjon- og kommunikasjonsteknologi, og studerer Markedsføringsledelse på Handelshøyskolen BI.

MarteMelhus.png
linkedin_black_logo_icon_147114 (1).png

Marte Melhus

Styremedlem

Marte jobber som markedsfører hos NTE, der hennes hovedområde er merkevarebygging. Hun har en bachelorgrad i markedskommunikasjon fra BI, samt enkeltfag i prosjektledelse. Hun har et brennende engasjement for kommunikasjon, merkevarebygging og mediestrategi. Marte er også sertifisert digital markedsfører

Nina-1024x989_edited_edited.png
linkedin_black_logo_icon_147114 (1).png

Nina Lorvik

Styremedlem

Nina jobber som markedsfører, digitalt salg hos Adresseavisen Marked. Hun jobber mye med medie- og kanalstrategi, kundereisen og nettsider. Hun har bred bransjekunnskap og erfaring fra både byrå og mediehus.

Design uten navn (40)_edited.png
linkedin_black_logo_icon_147114 (1).png

Lena Haarberg

Styremedlem

Lena jobber som Markedssjef i Trondheim Stage.Tidligere har Lena jobbet knappe to år i stillingen som fagleder for digital markedsføring i Get Inspired og fem år som rådgiver i HK Link. Hun har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra BI. Lena har også utdanning innen musikk og jobber parallelt som utøvende musiker.

Design uten navn (34)_edited.png
linkedin_black_logo_icon_147114 (1).png

Christian Amundsen Mevold

Styremedlem

Christian jobber som daglig leder i Markadi som er en del av Bitastadkonsernet. Christian har bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen BI, og en master fra NTNU i organisasjon og ledelse. For TMF ønsker han å skape noen magiske opplevelser som fyller opp kunnskapsbrønnen samtidig som vi blir omtalt som den mest attraktive møteplassen for markedsførere i vår region.

Har du lyst til å sitte i styret? 

Alle medlemmer kan stille til valg som styremedlem i TMF.

bottom of page