top of page
Forretningsmøte

Ledige bransjestilinger

Her finner du stillingsannonser innen markedsføring og kommunikasjon.

Annonsere hos oss?

Ved å annonsere i TMFs kanaler når du ut til de i bransjen som ikke aktivt søker etter en ny jobb. Vi hjelper deg å nå ut til markedsfolk i Trøndelag! En stillingspakke inneholder: Synlighet i 1 nyhetsbrev Innlegg sosiale medier (Linkedin, Facebook, story på Instagram) Annonse vil vises på skjerm på frokostmøte Stilling under aktuelt-fane på TMF.no. Sammen med oss når du ut til over 750 folk i bransjen. Priser: Medlem kr 4900,- / Ikke medlem kr 9900,-

sparebank1-logo-300x160.png
Ledig stilling
markedsanalytiker

 

Har du erfaring med å bruke teknologi til å skape gode kundeopplevelser, målrettet kundedialog og relevant markedsføring? 

 

I avdeling marked og digitalt salg i SpareBank 1 SMN er vi 19 ansatte og nå skal vi ansette 2 nye medarbeidere i teamet datadrevet kundedialog.  Vi har spesialister innen mange grener av markedsføringsfaget, som for eksempel innholdsproduksjon, datadrevet markedsføring, grafisk design, digital annonsering, markedsteknologi og kundereiser. Vil du bli en del av Trondheims største markedsmiljø?

Vi ser etter en nysgjerrig markedsanalytiker med god forretningsforståelse, til vår avdeling for Datadrevet kundedialog!

SpareBank 1 SMN har som mål å bli best på kundeopplevelser. Skal vi lykkes må vi være tett på kundene og følge dem opp med relevante budskap tilpasset kundenes behov og preferanser. 

Du vil ha store muligheter til å påvirke hvordan stillingen og avdelingen formes fremover. Det handler om å utarbeide kundereise med mål om god kundeservice, hindre avgang og øke salg. Evnen til å se og analysere aktiviteter fra kundens ståsted er avgjørende. Du skal bidra i utviklingen av vårt digitale kundetilbud, samt føre konsernet i en mer datadrevet retning. For å oppnå dette vil du jobbe tett med andre fagmiljø, som dine kolleger i Marked og Digitalt salg, Avansert Analyse, Data, CRM og de ulike forretningsområdene både innenfor person- og bedriftsmarkedet. Du skal bidra til at data brukes der de skaper verdi.

Vi søker en forretningsorentert kampanjeansvarlig for kundereiser

SpareBank 1 SMN har som mål å bli best på kundeopplevelser. Skal vi lykkes må vi være tett på kundene og følge dem opp med relevante budskap tilpasset kundenes behov og preferanser. Målet er å utvikle og distribuere relevant budskap i riktig kanal og på riktig tidspunkt basert på den informasjon vi har om kundenes adferd og behov. Vi bruker mange kanaler som e-post, SMS, mobil- og nettbank, nettsider, ekstern markedsføring og leads til bankens rådgivere.
Du vil ha store muligheter til å påvirke hvordan stillingen og avdelingen formes fremover. Det handler om å utarbeide kundereiser og kommunikasjon som engasjerer, med mål om god kundeservice, hindre avgang og øke salg. Evnen til å gå fra idé til handling, og kommunisere riktig budskap til riktig tid og kanal er avgjørende. For å oppnå dette vil du jobbe tett med andre fagmiljø, som dine kolleger i Marked og Digitalt salg, Avansert Analyse, Data, CRM og de ulike forretningsområdene både innenfor person- og bedriftsmarkedet. Du skal bidra til at data brukes der de skaper verdi.

sparebank1-logo-300x160.png
Ledig stilling
Kampanjeansvarlig kundereiser


Har du erfaring med å utarbeide
kommunikasjon som engasjerer?

I avdeling marked og digitalt salg i SpareBank 1 SMN  er vi 19 ansatte og nå skal vi ansette 2 nye medarbeidere i teamet datadrevet kundedialog.  Vi har spesialister innen mange grener av markedsføringsfaget, som for eksempel innholdsproduksjon, datadrevet markedsføring, grafisk design, digital annonsering, markedsteknologi og kundereiser. Vil du bli en del av Trondheims største markedsmiljø?

bottom of page