top of page
Penn og mapper

Ledige bransjestillinger

Her finner du en oversikt over spennende bransjestillinger
som er ledige i Trøndelag akkurat nå

 

Markedskoordinator

1551086612975.jpeg

E.A. Smith AS

E.A. Smith eier og driver Bygger’n, Smith
Stål, LSE Byggesystemer og HIBA Hus. Vi søker når etter en proaktiv og fremoverlent markedskoordinator som skal bli en del av markedsføringsteamet. 

Hovedoppgavene dine hos oss vil bestå av innholdsproduksjon til og publisering i LSE og Smith Stål sine digitale kanaler, utforming og ferdigstilling av grafisk materiell og annet arbeid med nettsider og sosiale medier.

Vi som jobber her, brenner for markedsføringsfaget og for å bygge videre på allerede velkjente merkevarer innen vår bransje. Du får muligheten til å ta ansvar og realisere prosjekter og ideer sammen med vårt mediebyrå og andre eksterne samarbeidspartnere.

3.png

Kommunikasjonsrådgiver, strategisk markedsfører

og frilansere

Strømsnes Røe


Vi ser etter nye kommunikasjonstalenter som vil være med å utvikle selskapet videre. Vi ønsker både faste ansatte og frilansere.

Vi ser etter sultne og ambisiøse medarbeidere som brenner for kommunikasjonsfaget. Den aller viktigste kvalifikasjonen er at du har en bakgrunn og personlighet som kan gjøre deg til en attraktiv rådgiver for kundene våre, og en god kollega for oss.

Fordi vi er et selskap i vekst, håper vi du også finner motivasjon i å være med å bygge selskapet videre sammen med oss. Vi er helt sikre på at vi har mye å lære av hverandre. Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle til å søke, uansett bakgrunn.

Strategisk kommunikasjonsrådgiver

ntnu_med_slagord_hoeyde_bokmaal.png

NTNU Universitetsbiblioteket

Ved NTNU Universitetsbiblioteket er det ledig en fast stilling som seniorrådgiver i Seksjon for kommunikasjon, innovasjon og kompetanse.

Vi ønsker oss deg som er engasjert og kreativ, har kommunikasjonsfaget godt i fingrene og effektivt kan produsere innhold tilpasset ulike målgrupper, medier og kanaler.  Som seniorrådgiver vil du også jobbe strategisk og gi råd til enheter og prosjekt ved biblioteket som har behov for kommunikasjonsstøtte.

Sammen med oss vil du få en variert arbeidshverdag preget av samarbeid med mange kollegaer og aktører med mål om å videreutvikle og synliggjøre universitetsbibliotekets tjenestetilbud.

Ønsker du å treffe den riktige kandidaten?
Vårt nettverk består av over 750 markedsførere i Trondheim og omegn, 
og vi har over 1000 unike besøkende innom våre nettsider hver måned.

Annonsér ledige stillinger gjennom oss! 
Da når du også ut til aktuelle kandidater som ikke
er aktivt på utkikk etter ny jobb men som likevel
kan være interessert i å søke.Annonsepakken vår består av:
• Stillingsannonse i vårt nyhetsbrev (750 mottakere)
• Stillingsannonse på vår hjemmeside
• Stillingen deles på vår facebook og LinkedIn-side
Prisen på denne pakken er 5000,-Ta gjerne kontakt med oss om
du ønsker å annonsere gjennom oss :-)
post@tmf.no


 
bottom of page