top of page
Forretningsmøte

Ledige bransjestilinger

Her finner du stillingsannonser innen markedsføring og kommunikasjon.

Selskap med dype røtter innen forskning og produktutvikling - med en høyprofilert og utbredt kundebase som strekker seg over 50 land.   

Vil du være en del av et voksende selskap?

Water Linked søker ny markedsføringspesialist til sitt voksende, modige og innovative team. Water Linked ønsker å revolusjonere undervannsakustikken med sitt egenutviklede undervannskommunikasjonssystem.

Som deres nye markedsføringsspesialist, vil oppdraget ditt være å forsterke merkevareidentiteten og tilstedeværelsen til selskapet, gjennom blant annet digitale kampanjer og aktiviteter på ulike plattformer, markedsanalyser, innholdsproduksjon, arrangere arrangementer, analysere resultater + mye mer. Nysgjerrig?

Bli vår nye seksjonsleder for markedskommunikasjon!

I AtB er det mye spennende som skjer fremover, og de søker derfor etter en engasjert leder med erfaring innne kommunikasjon og markedsarbeid til sitt team. I AtB vil du få utfordrende oppgaver i ett arbeidsmiljø som alle er sammen om ett mål-å utvikle AtB til det beste for Trøndelags befolkning.
I rollen som seksjonssleder for markedskommunikasjon vil du ha ett overordnet ansvar for utvikling og gjennomføring av markeds-og informasjonsplan, profil og merkevarebygging. Du vil og ha ansvar for utvikling og gjennomføring av både internt- og markedskommunikasjonsarbeid.
Om du brenner for god og helhetlig kommunikasjon, ønsker å jobbe i ett utviklingsorientert arbeidsmiljø og få en god ledererfaring-da anbefaler vi deg å søke!
 

598_1495565067.jpeg

AtB er Trøndelags mobilitetsselskap og tilbyr et framtidsrettet og bærekraftig mobilitetstilbud for hele fylket. AtB har et omfattende samfunnsansvar og er en sterk merkevare med stor betydning for befolkningen i Trøndelag

Annonsere hos oss?

Ved å annonsere i TMFs kanaler når du ut til de i bransjen som ikke aktivt søker etter en ny jobb. Vi hjelper deg å nå ut til markedsfolk i Trøndelag! En stillingspakke inneholder: Synlighet i 1 nyhetsbrev Innlegg sosiale medier (Linkedin, Facebook, story på Instagram) Annonse vil vises på skjerm på frokostmøte Stilling under aktuelt-fane på TMF.no. Sammen med oss når du ut til over 750 folk i bransjen. Priser: Medlem kr 4900,- / Ikke medlem kr 9900,-

bottom of page