top of page

ons. 12. juni

|

Polestar Space

Bransjetreff

Polestar og Cirkulær revolusjonerer bil og kles-industrien Alle snakker om bærekraft. Polestar og Cirkulær gjør prat til handling langt utenfor egne samlebånd. Hør hvorfor og hvordan de to merkevarene utvikler ny sirkulærøkonomi i to vidt forskjellige bransjer.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Bransjetreff
Bransjetreff

Tid og sted

12. juni 2024, 18:00 – 21:30

Polestar Space, Bassengbakken 1, 7042 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Bransjetreff | Polestar og Cirkulær revolusjonerer bil og kles-industrien

 Alle snakker om bærekraft. Polestar og Cirkulær gjør prat til handling langt utenfor egne samlebånd. Hør hvorfor og hvordan de to merkevarene utvikler ny sirkulærøkonomi i to vidt forskjellige bransjer.

Hvordan jobber man med innovativ markedsføring i et svært tradisjonelt marked? Hvordan bygger man og utvikler selskaper i nedgangstider, samtidig som man bygger en robust, sirkulær merkevare?

Dette er noe av det vi får svar på når vi møtes hos Polestar Space på Solsiden.

Ta med deg favorittkollegene dine, til en uformell og inspirerende kveld med mingling, faglig påfyll, enkel sommermat og noe godt i glasset.

Arrangementet er gratis for alle medlemmer av TMF

📍Polestar Space (Bassengbakken 1)

🗓Onsdag 12. juni kl 18:00

AGENDA

🍸18:00: Velkomst med mingling, enkel mat og drikke.

🕺🏼18:30: Joakim Lien: Head of Marketing i Polestar

🕺🏼19:00: Camilla Woje CEO og Co-founder i Cirkulær

🗣️19:30: Vi fortsetter minglingen til 21:30

Joakim Lien | Head of Marketing | Polestar

Joakim Lien har siden 2019 vært med på å bygge merkevaren Polestar i Norge som Head of Marketing. Med bakgrunn fra kommunikasjonsbyrå og som markedsjef i Monster Energy for Norge og Sverige, har Joakim lang erfaring med å skape gode kundeopplevelser og sterke merkevarer. 12. juni vil Joakim ta dere med på reisen med Polestar og gi et innblikk i hvordan Polestar har gått fra å være en relativt ukjent merkevare, til å bli en av Norges ledende elbiler på markedet. Dette med bare en bil-modell på veien.  

Camilla Woje | CEO og Co-founder i Cirkulær 

Camilla er utdannet siviløkonom fra NHH kom sist fra rollen som manager og kommersiell leder for bærekraft i Sprint Consulting. Hun har lang erfaring fra management consulting og startet karrieren sin i EY. Under studiene var hun medeier i klesbutikken Lounge i Trondheim, hvor hun lærte hvordan en butikk skal drives. Kombinasjonen av disse erfaringene har hun tatt med seg inn i rollen som CEO for Cirkulær som gjør second hand like attraktivt og tilgjengelig som nytt, med store og fine butikker sentralt plassert i Oslo med plagg fra kjente merkevarer til god pris. 12. juni kommer Camilla til Trondheim for å snakke om hvordan Cirkulær gjør second hand til first choice!

Velkommen 👋

Dele dette arrangementet

bottom of page