top of page

ons. 23. nov.

|

Webinar

Digitalt frokostmøte: Hack deg til vekst!

Anssi Rantanen har hjulpet over 100 selskaper med å implementere og utføre vekststrategier i løpet av sin tid i Growth Tribe Academy og i løpet av en treårsperiode hos Google. I dette webinaret skal Halvor og Anssi lære deg alle triksene i boka, på hvordan vokse raskt, lurt, og kostnadseffektivt.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Digitalt frokostmøte: Hack deg til vekst!
Digitalt frokostmøte: Hack deg til vekst!

Tid og sted

23. nov. 2022, 09:00 – 24. nov. 2022, 10:15

Webinar

Om arrangementet

Hack deg til vekst- slik jobber de beste!

I samarbeid med Markedsforeningen i Oslo (MFO), ønsker vi velkommen til et spennende digitalt frokostmøte den 23.november kl 09.00.

Anssi Rantanen har hjulpet over 100 selskaper med å implementere og utføre vekststrategier i løpet av sin tid i Growth Tribe Academy og i løpet av en treårsperiode hos Google.

Anssi Rantanen skal fortelle oss om hvordan de raskest voksende selskapene i verden systematiserer sin vekst. Kontinuerlig læring og eksperimentering innen både innovasjon og skalering av produkter og tjenester er kjernen i denne nye måten å drive vekst på. I dette foredraget vil han gi deg verktøyene som gjør at du bedre kan bygge en sterk kultur for vekst i din bedrift - både mindset og måten dere jobber på. Han vil sende deg fra dette frokostmøtet med konkrete take aways og rammeverk som du enkelt kan implementere i din bedrift.

Han vil også gå gjennom en rekke caser, eksempler og studier fra store selskaper som Google, Amazon og Skyscanner, i tillegg til en rekke mindre merkevarer med stor suksess.

Spennende norsk case

På scenen får vi også høre fra den norske suksessen Myyk. De har hatt kraftig vekst på relativt kort tid – fra 0 til 20 millioner på under 2 år. Dette har de fått til ved blant annet systematisk jobbing og effektiv bruk av digitale kanaler, og samspillet mellom dem.

Bak Myyk står byrået Simpleness ved blant andre Halvard Simonsen. I dette webinaret skal Halvor og Anssi lære deg alle triksene i boka, på hvordan vokse raskt, lurt, og kostnadseffektivt. Ta frem notatblokka og forbered deg på og notere raskt og flittig, for her kommer det mye nyttig læring! Link til streamingen blir sendt ut rett før webinaret starter

Dele dette arrangementet

bottom of page