top of page

ons. 24. aug.

|

Trondheim

Frokostmøte: Agile Marketing

Markedsbransjen har opplevd digital disrupsjon, fragmentering av flater, endring i forretningsmodeller i media og forskyving av budsjetter og forventninger til effekt. Dette frokostmøtet pirker i spennende muligheter og vonde erkjennelser!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Frokostmøte: Agile Marketing
Frokostmøte: Agile Marketing

Tid og sted

24. aug. 2022, 09:00 – 10:00

Trondheim, Brattørkaia 16, 7010 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Markedsbransjen har opplevd digital disrupsjon, fragmentering av flater, endring i forretningsmodeller i media og forskyving av budsjetter og forventninger til effekt. Som konsekvens har vi opplevd både fragmentering og konsolidering av bransjen – og en stillestående prisutvikling på tjenester.

Likevel er organiseringen av byråmodellen nærmest uendret samtidig som markedsavdelinger er i ferd med å gå fra å være  den «kreative avdelingen» i selskapet til å bli eier av målbar kunde- og brukeropplevelse, produkt- og tjenesteutvikling og eier av bruker og kundedata.

Dette frokostmøtet pirker i spennende muligheter, vonde erkjennelser og kan forhåpentligvis føre til en diskusjon i bransjen på tvers av byråer, markedsavdelinger og tilknyttede fagmiljøer.

Gaute Bjerke-Busch har drevet UREDD designkontor i 17 år, men har nå slått seg sammen med Increo og jobber med digital tjenesteinnovasjon og fasilitering av smidige designprosesser.  Dato: Onsdag 24.august.2022 Kl 09.00 – 10.00 Sted: BI Trondheim, Brattørkaia 16 ☕️  🥐   Vi serverer frokost og kaffe fra kl 08:20 Velkommen!

Dele dette arrangementet

bottom of page