top of page

tir. 14. mai

|

BI Trondheim

Frokostmøte: Employer Branding

Jakten på budskapet Employer branding, de fleste av oss vet hva det handler om, men hvordan finner du budskapet? 👀 På dette frokostmøte skal Ingvild Reinskou vise oss hvordan vi kan jobbe med nettopp det. Sammen skal vi se på en case og jobbe frem en løsning.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Frokostmøte: Employer Branding
Frokostmøte: Employer Branding

Tid og sted

14. mai 2024, 08:15 – 10:00

BI Trondheim, Brattørkaia 16, 7010 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Jakten på budskapet

Employer branding, de fleste av oss vet hva det handler om, men hvordan finner du budskapet? 👀  

På dette frokostmøtet skal Ingvild Reinskou vise oss hvordan vi kan jobbe med nettopp det. Sammen skal vi se på en case og jobbe frem en løsning.   

🍭Godterifabrikken Sukkersentralen trenger vår hjelp. 

Som leverandører av de søteste av alle saker er alle ansatte enige om at de har verdens beste samfunnsoppdrag: «Det er vi som sørger for at lørdag er lørdag!» HR-sjefen er likevel usikker på om alle de 250 ansatte ser sin egen rolle i denne viktige leveransen. 

Skjønner mekanikeren at banankaramellene aldri hadde nådd godteriskåla til Berit hvis det ikke var for den ekstra kontrollen forrige uke? Vet linjelederen at jordbærstanga til lille Idar er det eneste som kan sikre husfreden til helga?  

Nå skal de brette opp ermene og bygge stolthet blant alle ansatte og i tillegg sørge for at også andre får lyst til å bli en del av sjokoladeeventyret. Men hvor skal de begynne?   

🏢 Sted: BI Trondheim, Brattørkaia 16.  

📆 Dato: 14. mai  

🌯 Frokost: 08:15-09:00 

🕖 Foredrag: 09:00-10:00   

Med verktøykassa full av kultur og verdier har vi 50 minutter på oss til å lage en employer branding-strategi for Sukkersentralen. Klarer vi det? Og er du med? 🙌

Dele dette arrangementet

bottom of page